

Dix Mille Tours Circuit Paul Ricard Timetable 2015 - V4 09/07/2015

05/07/2015

Sunrise 07:35 - Sunset 19:15 THURSDAY 1st OCTOBER

| | | | INUKSDAT IST UC |
|-------|---|--------------|--------------------------------|
| 12:00 | - | <i>19:00</i> | CHECKS AND SCRUTINEERING (ALL) |

| FRIDAY 2nd OCTOBER | | | | | | | |
|--------------------|---|-------|----------|---|-------------------------|--------|-------|
| Start | - | End | Duration | Category | Session | Track* | Int. |
| 09:00 | - | 09:40 | 00:40 | SIXTIES' ENDURANCE | Free Practice | 1CV2 | 00:10 |
| 09:50 | - | 10:20 | 00:30 | HERITAGE TOURING CUP | Free Practice | 1CV2 | 00:15 |
| 10:35 | - | 11:05 | 00:30 | CLASSIC ENDURANCE RACING 2 | Free Practice | 1AV2 | 00:15 |
| 11:20 | - | 11:50 | 00:30 | U2TC | Free Practice | 1CV2 | 00:10 |
| 12:00 | - | 12:30 | 00:30 | TROFEO NASTRO ROSSO | Free Practice | 1CV2 | 00:10 |
| 12:40 | - | 13:05 | 00:25 | CLUBS Session 1 - Amateur (non bruyant) | 1 session de 25 minutes | 1CV2 | 00:10 |
| 13:15 | - | 13:40 | 00:25 | CLUBS Session 2 - Initié (non bruyant) | 1 session de 25 minutes | 1CV2 | 00:05 |
| 13:45 | - | 14:30 | 00:45 | GROUP C | Qualifying 1 | 1AV2 | 00:10 |
| 14:40 | - | 15:10 | 00:30 | CLASSIC ENDURANCE RACING 1 | Free Practice | 1AV2 | 00:15 |
| 15:25 | - | 15:50 | 00:25 | ROULAGE EXCLUSIF 1 | 1 session de 25 minutes | 1AV2 | 00:10 |
| 16:00 | - | 16:40 | 00:40 | SIXTIES' ENDURANCE | Qualifying | 1CV2 | 00:10 |
| 16:50 | - | 17:20 | 00:30 | TROFEO NASTRO ROSSO | Qualifying | 1CV2 | 00:15 |
| 17:35 | - | 18:05 | 00:30 | CLASSIC ENDURANCE RACING 2 | Qualifying 1 | 1AV2 | 00:10 |
| 18:15 | - | 18:40 | 00:25 | CLUBS Session 3 - Initié | 1 session de 25 minutes | 1AV2 | |

| | SATURDAY 3rd OCTOBER | | | | | | | |
|-------|----------------------|-------|----------|---|-------------------------|--------|-------|--|
| Start | - | End | Duration | Category | Session | Track* | Int. | |
| 09:00 | - | 09:30 | 00:30 | CLASSIC ENDURANCE RACING 1 | Qualifying 1 | 1AV2 | 00:15 | |
| 09:45 | - | 10:25 | 00:40 | U2TC | Qualifying | 1CV2 | 00:15 | |
| 10:40 | - | 11:20 | 00:40 | HERITAGE TOURING CUP | Qualifying | 1CV2 | 00:15 | |
| 11:35 | - | 12:05 | 00:30 | CLASSIC ENDURANCE RACING 2 | Qualifying 2 | 1AV2 | 00:10 | |
| 12:15 | - | 12:40 | 00:25 | CLUBS Session 4 - Amateur (non bruyant) | 1 session de 25 minutes | 1CV2 | 00:10 | |
| 12:50 | - | 13:15 | 00:25 | CLUBS Session 5 - Initié (non bruyant) | 1 session de 25 minutes | 1AV2 | 00:10 | |
| 13:25 | - | 14:10 | 00:45 | GROUP C | Qualifying 2 | 1AV2 | 00:15 | |
| 14:25 | - | 14:55 | 00:30 | CLASSIC ENDURANCE RACING 1 | Qualifying 2 | 1AV2 | 00:15 | |
| 15:10 | - | 15:35 | 00:25 | ROULAGE EXCLUSIF 2 | 1 session de 25 minutes | 1AV2 | 00:20 | |
| 15:55 | - | 16:40 | 00:45 | TROFEO NASTRO ROSSO | Race 1 | 1CV2 | 00:20 | |
| 17:00 | - | 19:00 | 02:00 | SIXTIES' ENDURANCE | Race | 1CV2 | | |

| SUNDAY 4th OCTOBER | | | | | | | |
|--------------------|---|-------|----------|--|-------------------------|--------|-------|
| Start | - | End | Duration | Category | Session | Track* | Int. |
| 09:00 | - | 10:00 | 01:00 | U2TC | Race | 1CV2 | 00:10 |
| 10:10 | - | 10:35 | 00:25 | CLUBS Session 6 - Amateur | 1 session de 25 minutes | 1CV2 | 00:20 |
| 10:55 | - | 11:55 | 01:00 | CLASSIC ENDURANCE RACING 2 | Race | 1AV2 | 00:15 |
| 12:10 | - | 12:35 | 00:25 | CLUBS Session 7 - Initié (non bruyant) | 1 session de 25 minutes | 1CV2 | 00:10 |
| 12:45 | - | 13:10 | 00:25 | CLUBS Session 8 - Initié (non bruyant) | 1 session de 25 minutes | 1AV2 | 00:20 |
| 13:30 | - | 14:30 | 01:00 | HERITAGE TOURING CUP | Race | 1CV2 | 00:20 |
| 14:50 | - | 15:35 | 00:45 | TROFEO NASTRO ROSSO | Race 2 | 1CV2 | 00:20 |
| 15:55 | - | 16:55 | 01:00 | GROUP C | Race | 1AV2 | 00:20 |
| 17:15 | - | 18:15 | 01:00 | CLASSIC ENDURANCE RACING 1 | Race | 1AV2 | |

* 1AV2 = 5.791 km track without Mistral chicane / 1CV2 = 5.842 km track with Mistral chicane

| | | Free Practice | Qualifying | Race | Track |
|---|----------|---------------|------------|---------|-------|
| 1 | CER 1 | 30' | 2 x 30' | 60' | 1AV2 |
| 2 | CER 2 | 30' | 2 x 30' | 60' | 1AV2 |
| 3 | GROUP C | | 2 x 45' | 60' | 1AV2 |
| 4 | HERITAGE | 30' | 40' | 60' | 1CV2 |
| 5 | U2TC | 30' | 40' | 60' | 1CV2 |
| 6 | TROFEO | 30' | 30' | 2 x 45' | 1CV2 |
| 7 | SIXTIES | 40' | 40' | 120' | 1CV2 |